t-bone - stejk z chrbta s kosťou
Efektný, kráľovský T-bone stejk pozostáva z dvoch častí - roštenky a sviečkovej, predelené kosťou v tvare písmena T. Roštenka je zväčša väčšou časťou steaku, sviečková menšou. Stejk je minimálne 5 cm hrubý a zvyčajne váži až 1kg.
Prvotriedny slovenský stejk, ktorý zrel metódou suchého zrenia minimálne 21dní, čo zabezpečuje jeho výnimočnú chuť.
Pavlické stejky.
Chov dobytka je v súlade s prírodou, a vedľajší nežiadúci odpad pri chove používame na hnojenie pri pestovaní zeleniny v okolitých sadoch a na poliach, kde spolupracujeme so spoločnosťou Agro Máčaj. Taktiež prebytky z ich produkcie spásajú naše zvieratá a tým napomáhame ekológii v tomto reťazci. Vhodný výber krmiva a doplnkov vyváženej stravy dobytka napomáha prirodzenému rastu našich zvierat.