November a grilovanie
NOVEMBER... keď si povieme toto slovo, tak každého z nás napadne, chladné jesenné počasie, oddych doma pri krbe, poprípade jesenné varenie doma v kuchyni a podobne.
Máme však pre vás tip na skvelú vec a tou je grilovanie. Mnohí z vás si spájajú grilovanie práve s letom, ale nikde nie je dané, že grilovanie je určené len na leto, naopak, predstavte si skvelé vône grilovania, teplý jemne prepečený stejk a príjemné teplo sálajúce z vášho grilu. Oživte si jeseň tak ako my.
Tieto dni sme si skvelo mohli vychutnať 60 dní zrejúce mäso z kobského dobytka, ktoré má prezívku a je známe aj pod japonským menom WAGYU. Nechajte sa fotografiami presvedčiť o nádhernej štruktúre mäsa a jeho výnimočnosťou a budte inspirovaný v plánoch na to, ako stráviť jeseň s priateľmi pri skvelej grilovačke.
Steaky sme pripravovali na plynovom grile NAPOLEON, ktoré môžete zakúpiť priamo u nás v predajni a v letných dňoch si ich budete môcť vyskúšať aj na rôznych prezentáciách a akciách, ktoré budeme organizovať, alebo budeme ich súčasťou.